Conscious Steps
Little steps for a sustainable lifestyleBlog


Terug naar overzicht

04-01-2022

Ze is terug!

2022! Iets met goede voornemens en nieuwe doelen stellen. Hoe commercieel ik goede voornemens ook vind, ik vind het toch altijd een goed moment om weer even stil te staan bij nieuwe doelen. Ik denk ongeveer het afgelopen half jaar is het erg stil geweest op mijn website en Instagram. En ik weet nog steeds niet helemaal waarom. Allereest denk ik omdat (komt die) het erg druk heb gehad. Hoe stom het ook klinkt, ik had er gewoon even geen zin meer in na 40 uur werken. Nu, in 2022 ben ik weer terug naar 36 uur en dat geeft me net dat beetje lucht om de dingen te doen die ik leuk vind. Dus, ik ben er weer! Eén van mijn doelen is dan ook om weer mooie content te gaan maken om zowel jullie als mezelf te blijven inspireren om bewuster te leven. Niet alleen als het gaat duurzame producten, maar ook als het gaat om hoe je in het leven staat, wat je belangrijk vindt, waar je energie van krijgt en bewuster stil te staan bij het hier en nu. En dan denk je, gaat ze het zweverige pad op in een kleurrijk gewaad? Nee hoor, maar ik ben wel erg nieuwsgierig naar hoe bepaalde processen verlopen. Hier probeer ik me dan ook in te verdiepen en er meer bij stil te staan. Denk dan bijvoorbeeld aan het ervaren van druk, waar komt het vandaan en hoe wordt het gecreëerd? Doe je dat niet gewoon helemaal zelf? Hoe kan je beter dingen loslaten en hoe kan je anders redeneren? Dat betekent niet dat je overal passief op moet reageren maar ook niet dat je bij de pakken neer moet gaan zitten als er iets tegen zit of niet zo gaat als je had gedacht. Nou, dat laatste heb ik nog niet onder de knie hoor, maar daarom is het des te interessanter om er is wat meer bij stil te staan en me erin te verdiepen. En daarnaast is het gewoon super belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, alleen op deze manier kan je er ook voor andere zijn.

Daarom wil ik ook mijn website gaan onder verdelen in twee thema's.
1. Persoonlijke ontwikkeling, hier kan je lezen hoe ik mezelf ontwikkel en inzichten opdoe die wellicht voor jou ook interessant zijn. Daarnaast zal ik hier ook docu's en boeken delen die jouw helpen om jezelf te blijven ontwikkelen.
2. Tips & Tricks, hier zal je duurzame tips (merken, producten etc.) vinden die mij goed zijn bevallen. Ook zal ik hier duurzame hacks delen die ik ontdek of waarmee ik struggle.

Daarnaast zal ik natuurlijk leuke en minder leuke dingen blijven delen die te maken hebben met een duurzame levensstijl.Terug naar overzicht