Conscious Steps
Little steps for a sustainable lifestyle

Duurzame Reviews

Op deze pagina vind je korte reviews van duurzame producten die ik voor het eerst gebruik. Altijd een eerlijke (en ongezouten) mening. Voor uitgebreide verhalen kun je het beste even op de blog pagina kijken! 


 

Verzorging

Nuud deodorant

Nuud deodorant

Wat vind ik ervan? Ondanks het een aantal keren te hebben geprobeerd is dit niet de deo voor mij. Het duurt natuurlijk even voordat alle slechte stoffen uit je armpit verdwenen zijn, maar na 2,5 week nog steeds een zweetgeur bij het gebruiken. Echter lees en hoor ik veel verhalen van mensen bij wie het fantastisch werkt, heel fijn! Helaas voor mij niet de ware. Rustig verder zoeken.

After Sun van Naïf

After Sun van Naïf

Wat vind ik ervan? Dit is echt één van mijn favoriete. Ik kocht hem samen met de zonnebrand voor het gezicht. Beide heel fijn. De after sun voelt echt koud aan en is een soort gel. Ik gebruik hem inmiddels ook in de winter voor rode plekjes. En hij ruikt ook nog is heerlijk! Volledig van natuurlijk producten waaronder natuurlijk Aloë vera.

Parfum van 100BON

Parfum van 100BON

Wat vind ik ervan? De eerste keer kocht ik deze parfum in een reageerbuisje om te proberen. Dat er nu de 50 ml versie staat zegt denk ik genoeg. Ik heb de geur Davana & Vanille. Heel subtiel maar toch ook fris. Heel tevreden mee!

Gezichtsverzorging van Naïf

Gezichtsverzorging van Naïf

Wat vind ik ervan? Fijne producten. Srub, dag en nacht cremé. In het begin van het gebruik is mijn gezicht wel even van slag geweest en had ik wat rode irritatie bultjes. Tegenwoordig gaat het goed. De Scrub gebruik ik 1 keer per week en je gezicht wordt er heerlijk zacht van. Natuurlijk ingrediënten zijn onder andere kalksteen uit Nederlandse wateren en olie uit noten. De dag- en nachtcrème zijn beide gemaakt met onder andere avocado en olie uit noten. Aanraders!

Deo van We Love The Planet

Deo van We Love The Planet

Wat vind ik ervan? Na meerdere deo's uitgeprobeerd te hebben, ben ik helemaal in mijn nopjes met deze! Ik hoorde kaper en klant hierover praten bij PuurGeknipt en besloot hem uit te proberen. Het potje is handig, de substantie zacht en smeert makkelijk uit. Soms zit er wel een korrel in waardoor het van je vinger afvalt (kleine irritatie, want ja, zonde toch;). Geen zweetgeur meer! Ik heb de geur Sweet Serenity. Ik heb ook wel is een andere geur gehad maar die werkte voor mij toch minder, daar kwam toch een beetje zweetgeur doorheen. Maar bij deze geur gelukkig niet!

Vitamine olie van Madara

Vitamine olie van Madara

Wat vind ik ervan? Allereerst, wat een heerlijke geur! Een zoete sinasappel achtige geur. Verder is de olie fijn, hij trekt snel in en je huid blijft een paar dagen soepel. Er zit 15 ml in maar door het pipetje kun je een kleine hoeveelheid doseren.